Parasutism sportiv

Parasutism sportiv

Saltul in Tandem

Saltul in tandem este cea mai simpla si cea mai buna alternativa pentru cei care vor sa experimenteze caderea libera si zborul cu parasuta.Oricine poate face acest tip de salt indiferent de varsta sau conditie fizica deoarece saltul in tandem se face cu un instructor experimentat.

Saltul in tandem se face cu o parasuta speciala pentru 2 persoane. Hamul pasagerului este atasat de hamul instructorului care are parasuta de tandem. Deoarece instructorul de tandem este responsabil pentru deschiderea parasutei si aterizarea in siguranta, pregatirea pentru salt dureaza doar 15 min.

Vei sari de la 3000 de metri si vei experimenta 35 de secunde de cadere libera, urmand apoi zborul cu parasuta pentru cateva minute. Nu uita sa te bucuri de priveliste!

Suna la 0721 509 222 si programeaza primul tau salt.

Filmare si Fotografiere

Cel mai mare regret al persoanelor care au facut primul in tadem este faptul ca nu au ales filmarea si fotografierea saltului. Filmarile si fotografiile saltului te vor ajuta sa retraiesti experienta saltului in viitor.Majoritatea oamenilor fac un singur salt in viata lor, de ce sa nu il salvezi si sa il ai ca pe un suverin sa il areti familiei si prietenilor. Un cameraman profesionist va sari cu tine si va filma pregatirea saltului, zborul cu avionul, caderea libera si aterizarea. La final vei primi un montaj video cu toate etapele importante ale saltului

Cerinte

Pentru a efectua primul salt cu parasuta in tandem sunt necesare urmatoarele:
·varsta minima 16 ani (cu acordul unuia dintre parinti pana la 18 ani)
·greutate maxima 100 kg.

Pentru a incepe cursul de parasutism sunt necesare urmatoarele:

·varsta minima 16 ani (cu acordul unuia dintre parinti pana la 18 ani)
·greutate maxima 90 kg
·adeverinta medicala

Showroom Consiglieri

Galerie foto