Pescuit sportiv

Pescuit sportiv

Pescuitul sportiv din tara noastra a cunoscut in ultimii 10 ani o revigorare vizibila, proprietarii unor lacuri private avand un rol determinant prin investitiile facute de acestia an de an in dezvoltarea fondului piscicol al lacurilor, in dezvoltarea si modernizarea infrastructurii din zona precum si prin amenajarile turistice realizate in jurul lacurilor. Astfel, tot mai des intalnim lacuri si balti care ofera pescarilor partide de pescuit memorabile dar si servicii de campare sau de cazare in casute de lemn si vile, astfel incat partidele de pescuit se transforma incet – incet in mici concedii de odihna si agrement pentru pescari si familiile acestora. Putem spune ca, prin aceste proiecte individuale, in ultimii ani asistam la dezvoltarea unei noi ramuri a turismului romanesc, pe care noi am denumit-o in mod sugestiv turismul piscicol.

 

Cele 2 lacuri de pescuit sunt populate frecvent cu peste.In ele se poate pescui crap,caras,somn,salau,ten chiar si capturi impresionante. Accesul se face cu autoturismul pana pe marginea lacului unde se poate si stationa cu masina.
In apropierea lacului sunt masute si bancute pentru pescari foisoare cu mese si banci locuri special amenajate  unde se pot face gratare.
Dupa o tentativa de pescuit, cei mici vor alege fara ezitare alternativa spatiilor de joaca. Nu trebuie sa va faceti griji, totul se va petrece doar la cativa pasi de locul unde pescuiti dvs..
Insa cel mai important, familia dvs. se va simti bine alaturi de dvs. si va profita de momentele placute de recreere si de aerul proaspat al baltii, in timp ce dvs. veti pescui linistit captura capitala.

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, Cabana, WC, Posibilitate campare, Ponton, Barbeque, Restaurant
Taxa de pescuit este 40 ron/ 12 ore de la 7:00-19:00 se poate pescui atat pe zi cat si pe noapte. Se pot retine 4 kg peste/taxa (1 buc. de crap + alte specii).

Showroom Consiglieri

Galerie foto