Restaurant

Restaurant

Restaurantul Lac Luncani a fost infiintat in anul 2009  din dorinta de a oferi preparate si servicii de calitate superioara tuturor oaspetilor care ne trec pragul.

Plecand de la ideea ca fiecare client trebuie sa fie multumit, indiferent de asteptarile sale, ne-am straduit sa tinem cont de toata experienta acumulata in acest domeniu si sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii si servicii complete, de la o simpla cina pana la organizarea unor ample evenimente festive.

Toate acestea au insemnat o permanenta preocupare pentru noi reusind in acest fel sa ne pastram si sa ne extindem clientela.

Tot din respect pentru cei care ne-au trecut pragul, nicioadata nu am neglijat aspectul costurilor, oferind un raport corect calitate/cantitate/pret, corectitudinea fata de clientii nostri fiind una din valorile noastre de baza. Complexul Lac Luncani va invita sa petreceti clipe de neuitat alaturi de familie si cei dragi.

Pentru ca evenimentele dumneavoastra sa fie perfecte, Restaurantul Lac Luncani va pune la dispozitie un spatiu  cu o capacitate de 100 locuri, terasa aferenta va asteapta sa savurati cele mai gustoase bucate traditionale dar si preparate din bucataria internationala intr-un decor pitoresc si cu o priveliste feerica asupra lacului.

Showroom Consiglieri